Om oss

VAD ÄR HIGH FIVE OCH VAD KOMMER MAN KUNNA GÖRA HOS OSS?

På HIGH FIVE kommer det erbjudas dagliga gruppträningspass med utbildade coacher där fokus är funktionell träning och hälsa. Tränande kommer givetvis också att kunna träna på egen hand. Vi kommer erbjuda flera olika typer av träningskort för att det ska passa in i livet och för olika individers träning och behov. I funktionell träning kombineras styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt hälsosamma och tränade människor, som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp matkassarna när hissen är trasig. I träningen använder man sammansatta rörelser för att skapa och förbättra en optimal fysisk förmåga. Genom att hoppa, dra, lyfta, kasta, springa och putta bygger vi upp en fysik och hälsa som underlättar din vardag och arbete. Det kan vara ett sätt att bli bättre inom din idrott, eller för dig som vill må bättre i vardagen. Träningen i sig är ständigt varierande och det är en del i att vi tycker det är så roligt, samtidigt som det ger fina resultat!

Vi som står bakom High Five

Carro och Robin

Vi är två träningsglada kompisar som tycker det är dags för ett nytt gym i Sjöbo. Vi har båda sysslat med olika idrotter sedan barnsben, både i lagform och individuellt, men har de senaste åren inriktat oss mer åt funktionell träning. Vi tycker att det är en oerhört rolig träningsform som vi vill att fler ska kunna få ta del av.

BEHÖVER MAN VARA VÄLTRÄNAD FÖR ATT TRÄNA PÅ HIGH FIVE?

Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, stor eller liten, vältränad eller otränad. Funktionell träning är något som vi ALLA kan utföra och ha nytta av. Funktionell träning ger fantastiska resultat och är byggstenarna för din framtida hälsa.
Alla pass och övningar går att anpassa efter egen förmåga och det är vårt jobb som coacher att se till så att det blir så bra som möjligt för just dig.
Att träna hos oss ska vara kul, varierande och utmanande men framförallt är det viktigt för oss med hälsa och gemenskap och att alla känner sig välkomna, oavsett förutsättningar!
VÄLKOMNA TILL HIGH FIVE!

frågor
och
svar

Vilka öppettider har HIGH FIVE?

Det kommer vara öppet för träning med giltigt medlemsskap mellan 05.00-23.00 alla dagar i veckan.

Kan barn följa med till HIGH FIVE?

Ja, barn är välkomna till HIGH FIVE, men det är dock en högljudd miljö som ej är anpassad för barn. Barn kan följa med förutsatt att dom sitter stilla och är under din uppsikt hela tiden. Barn får aldrig vistas ute på träningsytan när det är något pass igång.

Finns det parkering utanför HIGH FIIVE?

Ja, både för cykel och bil.

Finns det någon åldersgräns för att träna på HIGH FIVE?

Ja. Du måste ha fyllt 15 år för att träna hos oss. Är du mellan 15-18 år måste vårdnadshavare godkänna ditt medlemsskap.